Здравейте колеги.Моята скъпоценна таратайка смуче въздух от някъде в Неделя цял ден висях по нея ама не открих проблема,а най-гадно е,че чувам как поема въздух някъде около дросела,но не успях да открия "дупката".Ако някой от вас се е сблъсквал с този проблем МОЛЯ нека сподели,че вече ще полудея.Става въпрос за Алфата от подписа.Предварително ви благодаря!!!
Известие
Collapse
No announcement yet.
Засмука въздух :)
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщениеСвали въздухопровода, който влиза в дросела и хубаво му огледай оребренията в ниската част..........
Накъсват се тотално тия въздуховоди и това си е!Alfa 155 1.8 92g. - Винаги в сърцето ми.
Alfa 166 2.0 T.S. 2000g. - Перфектната кола!
"If the sun refused to shine, I would still be loving you.
When mountains crumble to the sea, there will still be you and me."
Comment
-
Въздуховода е като нов прегледах го обстойно,нема да е от него някъде около дросела се чува,че засмуква въздух,но немога да определя от къде точно.Пръсках и със "СТАРТ" спрей около мястото ако поеме от него да вдигне оборотите,направи го веднъж после пръсках 10 пъти на същото място и нищо не се случиИли отвора от където поема въздух е много малък и от време на време се запушва,но от друга страна пък се чува много ясно,което ме навежда на мисълта,че все пак едва ли е незабележимо малък.
ALFA 166 2.0TS-хубавицата
Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС
Comment
-
И какво промени се работа на двигателя ли?В смисъл по какво установи,че имаш проблем,защото мисля,че е нормално откъм дросела да се чува подобен звук.На моята също е така.А ако имаш проблем с работата на двигателя тогава търси възможен "пробив".Алфа...всичко друго е компромис!
http://www.youtube.com/watch?v=Pb1bhrof2PQ
Алфа Ромео 166 2.0 T.S. -99 - бившата
Алфа Ромео 166 2.4 JTD face - 2004 - настояща
Comment
-
Освен това, ако издиша би трябвало да мени оборотите тъй, като дебитомера се опитва да компенсира постоянно...........но това е догатка! Провери все пак и всмукателните съединения. И накрая, що не мръднеш до некой сервиз
Comment
-
Първоначално публикувано от Tasho Покажи съобщениеИ какво промени се работа на двигателя ли?В смисъл по какво установи,че имаш проблем,защото мисля,че е нормално откъм дросела да се чува подобен звук.На моята също е така.А ако имаш проблем с работата на двигателя тогава търси възможен "пробив".
---------- Post added at 22:22 ---------- Previous post was at 22:08 ----------
Първоначално публикувано от leshoiad Покажи съобщениеОсвен това, ако издиша би трябвало да мени оборотите тъй, като дебитомера се опитва да компенсира постоянно...........но това е догатка! Провери все пак и всмукателните съединения. И накрая, що не мръднеш до некой сервизАко ли не при Бобо и.....
ALFA 166 2.0TS-хубавицата
Fiat Ritmo 125TC ABARTH-нека силата на ABARTH бъде с теб
PEUGEOT 206 1,4HDI(служебното) егати пауъра
Дачия Логан 1.6 power injection-с ГАС
Comment
Comment